Over ons

Welkom op de pagina van Langeveld Auto's

 

Wij zijn een klein autobedrijf gelegen net buiten de dorpskern van het Zuid-Hollandse Gouderak.

Onze activiteiten  bestaan voor 50% uit verkoop van personen -en lichte bedrijfsauto's aan autobedrijven en dealerbedrijven en voor 50 % richten wij ons op

de particuliere markt . Deze particuliere verkoop wordt met kleine marges gedaan om de auto's zo voordelig mogelijk aan te bieden. Dit houdt in dat de door ons voor de particuliere verkoop geschikt geachte auto's gereinigd worden zodat u eventuele lakbeschadigingen of gebruikers sporen goed kunt zien en de auto's worden technisch gecheckt of alles tot een volgende service in orde is.Wij hebben voor dit concept gekozen daar de veel voorkomende afleveringskosten van 395 of 495 euro niet reeel zijn daar de huidige moderne auto's vaak voor veel lagere kosten geserviced kunnen worden en de meeste auto's daar ook nog niet aan toe zijn.

Wij berekenen GEEN afleveringskosten en de auto's worden met minimaal 6 maanden APK geleverd.

Eventuele "klaarmaakkosten"zijn voor onze rekening dus geen verrassingen achteraf.

Uiteraard kunnen wij wel service uitvoeren en dit zonder winstoogmerk dus u betaald dan de netto kosten.

Duidelijk en transparant zaken doen is ons motto.

 

U bent van harte welkom onze voorraad te bekijken op de link naar marktplaats of na telefonische afspraak bij ons op het bedrijf .

Wij hebben geen vaste openingstijden daar wij zelf regelmatig onderweg zijn om auto's te betrekken en auto's naar partners te transporteren.

Dagelijks afspraak voor bezichtiging mogelijk veelal tot 15.00 uur. Ook op zaterdag ochtend en in de avond uren is bezichtiging mogelijk na telefonische afspraak.

 

Adres gegevens zijn ;

Langeveld Auto's

Middelblok 208A

2831 BR GOUDERAK

 

TEL. 06-55108673